AirRigging

Al 30 jaar uw partner in veiligheid bij het uitoefenen van sporten waar Parachutes betrokken zijn. Lid van de Parachute Industry Association (PIA) en Vereniging van Valschermtechnici (VvV).  Wij  werken onder een FAA masterrigger bevoegdheid .

Foto: Ritchard Bezuijen

Container highlights

•Elimineert het gat op je rug door zich an te passen aan de rondingen van je lichaam

•Special ontworpen “ end tabs” that result a lower profile of the main container

• Harnas highlights

•The upper harness is built from TY-8 webbing for comfort and flexibility.

•The leg straps are built from TY-7 webbing backed with TY-12 to preclude slippage of the stainless leg adapters.

•Stainless steel mini ring hardware is standard for looks and durability.

•All housings are completely fabric for looks and utilize stainless steel clamps for security.

•Bonus/accessoires highlights

•Protective BOC stowage flap

•"Sure-Grip" handles.

Het meest innovatieve rig wat op dit moment te verkrijgen is.

Comfortabel harnas door het geïntegreerde “Bio-Yoke” systeem . De “Bio-Yoke” is een extra harnas wat de natuurlijke lijnen van je lichaam volgt over je gehele rug. De pasvorm van de “Curv” is meer verwant aan het dragen van een vest of rugzak dan het dragen van de gebruikelijke parachute uitrusting. Met de verdeling van het gewicht over de hele rug is het waargenomen gewicht van het systeem minder dan het werkelijke gewicht.Door de goed sluitende pasvorm blijft de container perfect op je rug liggen. “angle flying”, “Head down” snelle draaien bij FS, het harnas volgt al jouw bewegingen zonder “na-ijlen”.

CURV "Fully Loaded"*$ 3530,—

De pockets zorgenervoor dat de mainlift webbing alle kracht op kan nemen bij hoge "G" krachten zonder de release vast te klemmen. Dit voorkomt hard pulls op de reserve and 3-ring release.

De binnenkant van de schouder en beenbanden zijn gebouwd met een binnen naad wat resulteert in meer comfort. De sluitflappen van de main container zijn voorzien van speciaal ontworpen endtabs die voor een lager profiel zorgen van de main container. Roestvrij staal mini ring hardware is standaard voor het uiterlijk en duurzaamheid.

Het beenriem kruispunt is volledig opnieuw ontworpen om meer comfort en veiligheid te bieden rond de bovenkant van de dij. Het houdt de beenriem en padding op zijn plaats en verhindert het glijden van de been in vrijeval. Dit elimineert vrijwel de noodzaak voor de "bungee" cross connector.

Een speciaal ontworpen lus is ingebouwd in de bovenste reserve flap waarmee een custom designed magnetische slider stow geplaatst kan worden zonder de werking van de reserve te verstoren.

Main risers en toggles, TY-17 risers met RVS hardware, Velcro loze toggles, dive loops, and anti-twist cable tubes zijn standaard.

De standaard lengte is 19” maar kunnen ook naar eigen wensen geleverd worden zonder extra kosten. Het reserve ripcord en

3-ring release worden standaard geleverd met een "Sure-Grip" rubberachtige stof voor een betere grip onder alle omstandigheden.

Standaard is er een hookknife met pocket geïntegreerd in de rechter mainlift web 3-ring release cover.

* exclusief shipping, invoerrechten en BTW

ontwerp hier je eigen Curv

Curv orderformulier

AirRigging service is powered bij (Di)air te Apeldoorn

© 2024 (Di)air Prijzen onder voorbehoud en onderhevig aan veranderingen