AirRigging

Al 29 jaar uw partner in veiligheid bij het uitoefenen van sporten waar Parachutes betrokken zijn. Lid van de Parachute Industry Association (PIA) en Vereniging van Valschermtechnici (VvV).  Wij  werken onder een FAA en KNVvL bevoegdheid .

Foto: Ritchard Bezuijen

Parasailing in Nederland

In het midden van ons land op het mooie Veluwemeer of het Wolderwijd bieden wij een mooi uitzicht  tijdens het Parasailen. Dit zoetwatermeer is enkele kilometers breed, waardoor je kunt genieten van een weids uitzicht wanneer je boven bent. De start van het parasailing avontuur is bij de aanlegsteiger van het Parasailing Nederland in Harderwijk of in de haven van HMS  in Zeewolde. Vanaf hier vertrek je met de boot het open water op richting Wolderwijd of het Veluwemeer. We lieren je omhoog tot zo’n 150 mtr zodat je in je eentje of samen kunt genieten van het uitzicht en de vlucht. 


Parasailen kan al vanaf 49,50 euro bij twee deelnemers. Bij iedere twee deelnemers die erbij komen wordt de prijs met ca. 5 euro per persoon verlaagd. Kom je met 7 of 8 personen, dan kost de activiteit maar 38 euro per persoon. Wil iemand alleen meevaren, zonder te gaan parasailen, dan betaalt die persoon 10 euro.

Hiervoor krijg je een leuke boottocht van zeker een uur (soms 2) en een leuk avontuur onder de chute.

Wordt je nat??  Soms wel, zeker bij mooi weer. We starten vanaf de boot en lieren je omhoog. Bij het binnen halen kunnen we je met de voeten door het water laten slepen om even af te koelen of een diepe dip.

Parasailing Nederland neemt de veiligheid heel serieus. De lierkabel wordt regelmatig gecontroleerd 

en indien nodig vervangen en de harnassen en parachutes worden door AirRigging onderhouden.

Mocht de lierkabel toch breken dan zak je onder de parachute het water in. Zit gaat langzaam.

Je krijgt altijd voor de veiligheid een zwemvest om. De boot is dichtbij dus na de waterlanding zijn we al  binnen enkele seconden bij je. Ook tijdens het varen houden we voldoende afstand van de kant zodat mocht het voorkomen, je altijd zachtjes in het water zakt.

Durf je nog??? Boek dan snel en gaan we er een leuke dag van maken. Laat even weten dat je via AirRigging komt, dan zorg ik er voor dat ik er zelf bij ben als lier operator.

AirRigging service is powered bij (Di)air te Apeldoorn

© 2022 (Di)air Prijzen onder voorbehoud en onderhevig aan veranderingen