AirRigging

Al 30 jaar uw partner in veiligheid bij het uitoefenen van sporten waar Parachutes betrokken zijn. Lid van de Parachute Industry Association (PIA) en Vereniging van Valschermtechnici (VvV).  Wij  werken onder een FAA masterrigger bevoegdheid .

Foto: Ritchard Bezuijen

Tijdelijke productie stop CURV / CPX / Aviator


AANKONDIGING VAN DE SLUITING VAN DE FACILITEIT  RIGGING INNOVATIONS IN ARIZONA


Sun Path Products betreurt het om de aanstaande sluiting van zijn RI-faciliteit op de Eloy Airport in Arizona aan te kondigen. 

Deze beslissing, gedreven door onvoorziene omstandigheden, gaat gepaard met diepe spijt en een bezwaard hart.


De belangrijkste reden voor de sluiting is de beëindiging van de huurovereenkomst tussen de stad Eloy en Rigging Innovations aan 4910 N Lear Dr. 

De herontwikkelingsplannen van de stad omvatten de sloop van het 50 jaar oude gebouw om plaats te maken voor moderne hangars. , waardoor de evacuatie van het pand binnen de komende twee maanden noodzakelijk is. Helaas heeft Sun Path  geen andere optie om de productie daar voort te zetten.


Deze hachelijke situatie verergert de bestaande uitdagingen waarmee het bedrijf wordt geconfronteerd, waaronder personeelsproblemen als gevolg van gepensioneerde werknemers, de moeilijkheid om gekwalificeerd personeel te vinden en vertragingen bij de overdracht van cruciale TSO's (Technical Standard Orders) die essentieel zijn voor de productie. Ondanks uitputtende inspanningen om alternatieve oplossingen te vinden, heeft het door de op eenstapeling van de acties van de stad Eloy en de bestaande bedrijfsomstandigheden geleid tot de betreurenswaardige beslissing om deze faciliteit te sluiten.


Gedurende deze overgangsperiode blijft Sun Path Products standvastig in haar toewijding aan het bedienen van klanten en het onderhouden van gewaardeerde relaties met dealers. Er worden pogingen ondernomen om via verschillende kanalen alternatieve ondersteuningsmogelijkheden voor RI-producten en -diensten te regelen. Omdat de TSO's de productielocaties dicteren, kan het bedrijf helaas geen nieuwe bestellingen voor RI-producten accepteren totdat het overdrachtsproces van de TSO is voltooid. 

We zullen echter doorgaan met het leveren van service en reserveonderdelen voor de bestaande RI-productlijn.


Voor vragen of zorgen over deze sluiting en de gevolgen ervan worden klanten en dealers aangemoedigd contact op te nemen met onze klantenservicemedewerkers via info@sunpath.com en info@rigginginnovations.com. We stellen uw partnerschap, loyaliteit en begrip tijdens deze uitdagende transitie zeer op prijs.


Sun Path Products biedt zijn oprechte excuses aan voor het eventuele ongemak dat deze situatie kan veroorzaken en spreekt zijn diepe dankbaarheid uit voor de niet-aflatende steun en begrip van klanten en dealers.


Hartelijke groeten,


Sun Path-producten en Airrigging Service

AirRigging service is powered bij (Di)air te Apeldoorn

© 2024 (Di)air Prijzen onder voorbehoud en onderhevig aan veranderingen