AirRigging

Al 29 jaar uw partner in veiligheid bij het uitoefenen van sporten waar Parachutes betrokken zijn. Lid van de Parachute Industry Association (PIA) en Vereniging van Valschermtechnici (VvV).  Wij  werken onder een FAA en KNVvL bevoegdheid .

Foto: Ritchard Bezuijen

$2.550,-*

We are proud to introduce the new S Fire!

The new Safire. So much better we gave it a new name.

De afgelopen 15 jaar is de Safire 2 een van de beste koepels in zijn klasse .... tot nu.

De S-Fire is de volgende generatie van de enorm succesvolle Safire 2, en hoewel ze nog steeds gericht zijn op beginnende / halfgevorderde springers, zijn ze verder gedaan.

Ze zijn trouw gebleven aan de essentie van wat de Safire 2 de top van zijn klasse maakte.

De elliptische 9-cel met een lichte vormgeving, een constante cel-aspect verhouding, met zachte consistente on-heading openingen.Een vergevingsgezinde chute met een krachtig flare entoggle input. Na jaren van testen en engineering hebben ze de Safire echter verbeterd om een superieure vleugen er van de maken in de vorm van de S-Fire.

De S-Fire introduceert een aantal innovatieve ontwerp eigenschappen zoals Parabolic Reinforcement Tapes (PRT), 2ⁿᵈ generatie Enhanced Ram Air Stabilizers (ERAS²) en Shape Correlation voor Inlet Placement (SCIP) waardoor dit het meest geavanceerde ontwerp op de markt is.De PRT laat de S-Firede voordelen van de elasticiteit van de stofgebruiken en elimineert met succes de vervorming van het dak waardoor je een betere aerodynamische vorm krijgt. Het creëert een gladdere toplaag met een betere glijhoek om je te brengen waar jij wilt.

ERAS² elimineert het fladderen van het stabilisatie paneel en vermindert tegelijkertijd de vleugeltip werveling om energie te besparen en te gebruiken voor maximale vliegprestaties.

SCIP regelt het opblaasproces van de chute en zorgt voor een constante vertraging en consistente openingen op de kop.

Een geoptimaliseerd, spanwijs skelet zorgt voor de robuustheid van de chute, zelfs in de meest veeleisende beladingstoestanden, en zorgt ervoor dat de S-Fire een structureel superieure chute

is in het volledige scala van maten. De nieuw ontwikkelde lijnset configuratie gaat zelfs langer mee dan voorheen met dezelfde lijnlengte, wat resulteert in minder prestatievermindering zonder in te boeten aan reactievermogen.

Recommended Wing Loading: 0.75 - 1.9 psf

De S-Fire beschikt over een groter prestatievermogen, daarom kan langer genieten voor je over zou stappen naar de snellere X-fire. Dus langer plezier voor het zelfde geld.

Ze hebben alles wat je zo begeerde aan de Safire genomen en het een upgrade gegeven door deze vleugel te stroomlijnen en verspilde energie te verwijderen - waardoor een stijve vleugel ontstaat die efficiënter is dan ze voor mogelijk hielden. Dankzij deze structurele verbeteringen heeft de

S-Fire een gladder, schoner draagvlak, positieve en dynamische vluchtkenmerken en meer controle over de chute. Met de S-Fire kun je je achterste risers ook met gemak gebruiken en ervaar je een enorm low-end en krachtige flare. Bij een hogere wingloading wordt het een ander beest, met als resultaat dat “expert” springer hem niet terug wilde geven.

De S-Fire is verkrijgbaar in elk formaat dat u kiest zonder extra kosten.

* exclusief shipping en BTW

AirRigging service is powered bij (Di)air te Apeldoorn

© 2022 (Di)air Prijzen onder voorbehoud en onderhevig aan veranderingen