AirRigging

Al 29 jaar uw partner in veiligheid bij het uitoefenen van sporten waar Parachutes betrokken zijn. Lid van de Parachute Industry Association (PIA) en Vereniging van Valschermtechnici (VvV).  Wij  werken onder een FAA en KNVvL bevoegdheid .

Foto: Ritchard Bezuijen

$1750,-*

Icarus NANO Reserve: High Tech, Low Volume, Betrouwbare duurzaamheid.

De ICARUS NANO-reserve heeft een revolutie teweeggebracht in low packing volume reserves. Met de NANO krijg je hetzelfde lage pack volume als zijn concurrent maar met het verschil dat deNANO is gemaakt met een meer compacte laag volume stof die beter bestand is tegen lijnwrijving en daardoor structureel een veiliger superieur laatste redmiddel.

Zelfs met een meer dichter weefsel behoudt Icarus een 30% lager pakvolume dan de conventionele Icarus-reserve. Icarus heeft de NANO getest boven en buiten de specificaties van de TSO C23d van de FAA. De NANO biedt dezelfde ongeëvenaarde openings-, vlucht- en landingskenmerken als de ICARUS-reserve, maar met een veel lager pakvolume. Met geavanceerde technologie, een laag pakvolume en een betrouwbare duurzaamheid is de NANO de duidelijke keuze. Icarus biedt de NANO in maten variërend van 99 tot 253 vierkante voet.


Wanneer gelijke belastingen van wrijving optreden, zal 20 denier weefsel een hogere temperatuur sneller bereiken dan 30 denier weefsel. Dit komt door het feit dat 20 denier-weefsel uit minder materiaal bestaat en daarom sneller opwarmt dan 30 denier-textiel. Als deze temperatuur het nylon smeltpunt bereikt, treedt structurele schade op die "lijnverbranding" wordt genoemd. Dit kan een enorm verschil maken in de structurele integriteit van een chute na het openen. 30 denier is beter bestand tegen dit soort stress, maar het pakket is groter. Dit is een moeilijk volume van het beslissingspakket of meer wrijvingsbestendig weefsel? ICARUS wilde beide.


ICARUS heeft jarenlang onderzoek gedaan naar weefpatroon om een manier te vinden om het beste van beide werelden te hebben. De nieuwe ICARUS NANO-reserve is gemaakt van speciaal geweven 30-denier weefsel dat net als 20 denier-textiel wordt vouwt. Binnen de specificaties die zijn gedefinieerd onder de standaard PIA-C-44378-T4, met kleinere dan vereiste toleranties, hebben we het pakvolume met 30% verminderd in vergelijking met de standaard Icarus reserve.

Deze superieure technologie stelt de ICARUS NANO in staat om structurele superioriteit te bieden en het lagere pakvolume dat wordt vereist door skydivers over de hele wereld. Icarus presenteert met trots de eerste in zijn soort, de nieuwe duurzame ICARUS NANO met laag volume!

* exclusief shipping en BTW

AirRigging service is powered bij (Di)air te Apeldoorn

© 2022 (Di)air Prijzen onder voorbehoud en onderhevig aan veranderingen